HTML

A mag és az energia

Gonosz atomtudósok vad Cserenkov-sugárzásban a világ elpusztításán fáradoznak. (Igazából energiapolitika, nukleáris energetika, klímaváltozás, de az nem hangzik olyan jól.) A nukleráj jövője a fiatalok kezében van!

FINE a Facebookon

Nukleáris Sátor az EFOTT 2008 fesztiválon

2008.07.21. 13:14 :: FINE

      2008. július 16-20. között volt Dunaújvárosban, a Szalki-szigeten az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója, az EFOTT. A FINE 2008-ban ismét lehetőséget kapott, hogy a BME Sátorban a MAFIHE (Magyar Fizikus Hallgatók Egyesülete), a különböző karok képviselői, szakkollégiumok mellett az egyetem sátrában megjelenjen. A lehetőséget köszönjük a BME-nek, a TTK-nak és a hallgatói képviseletnek.
A szokásos beszélgetős-totóztatós négy nap eredményeként összesen 416 totót töltöttek ki nálunk (szerdán 78-at, csütörtükön 110-et, pénteken 159-et és szombaton 69-et), és cserébe jól fogyott a finés toll és a piros-fehér strandlabda.
Fényképek megtalálhatók a nukinfo galériában.
      Ismét az volt a tapasztalat, hogy ebben a közegben alapvetően érdeklődőbbek a fiatalok, és eleve több ismerettel rendelkeznek.
A fesztivál egyik legjobb koncertjén, a szombat esti Be:lgán szétszórtunk párat a fine strandlabdákból, melyek közül egy-kettő végül a színpadon kötött ki, Bauxit fején, vagy Tokyo ölelésében :-D . 

1 komment

Címkék: fesztivál dunaújváros efott fine

A bejegyzés trackback címe:

https://nukleraj.blog.hu/api/trackback/id/tr72912291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a_fater 2009.01.30. 13:22:46

Örülök, hogy részese lehettem, mind a totókitöltetésnek, mind a labdaszórásnak :-)

Akció idén Baján ;-)
süti beállítások módosítása