HTML

A mag és az energia

Gonosz atomtudósok vad Cserenkov-sugárzásban a világ elpusztításán fáradoznak. (Igazából energiapolitika, nukleáris energetika, klímaváltozás, de az nem hangzik olyan jól.) A nukleráj jövője a fiatalok kezében van!

FINE a Facebookon

FINE Évzáró vacsora 2014

2015.02.12. 19:00 :: FINE

Ahogy a korábbi években, 2014 végén is megrendezésre került a szakcsoport év végi közös vacsorája. A választás ez alkalommal az Oktogon bisztróra esett, ahol a galéria részen élvezhettük ki egymás társaságát és a remek ételeket.

Az este megnyitását követően tagjaink belemélyedtek a vacsora okozta örömökbe és kellemes beszélgetés vette kezdetét. A vacsora elfogyasztása után, Vécsi István Áron megtartotta évértékelő beszédét, kiemelve a rendezvényeket melyen képviseltettük magunkat, illetve ismertette az elnökség jövőre vonatkozó terveit. A szakcsoport elnökét követően felszólalt még Dr. Hózer Zoltán, MNT elnök is, aki megosztotta velünk véleményét az idei év eredményivel kapcsolatban.img_3924.JPG Tiszteletbeli vendégünk, Cserháti András, megköszönte az elnökség munkáját, valamint jelölését a Jan Runermark díjra és büszkén számolt be annak elnyeréséről. Felszólalt még Pokol Gergő, a Fúziós csoport vezetője, aki kiemelte milyen fontos szakcsoportjaink összefogása és közös munkája az elkövetkező időszakban is.

Hagyományteremtő jelleggel, ebben az évben először, az elnökség három FINE tagnak kiosztotta „Az Év FINE tagja” díjat, melyet Bartos Dorottya Júlia, Jezeri András és Velenyák Tamás nyertek el kiemelkedő és lelkes munkájukért.

Az Oktogon bisztró zárását követően a kitartóbb tagjaink még a Pointer Pubban folytathatták a társalgást.

img_3915.JPG

TOVÁBBI FOTÓK A VACSORÁRÓL

Szólj hozzá!

Címkék: év vacsora 2014 évzáró MNT Oktogon FINE

A bejegyzés trackback címe:

https://nukleraj.blog.hu/api/trackback/id/tr197165355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása