HTML

A mag és az energia

Gonosz atomtudósok vad Cserenkov-sugárzásban a világ elpusztításán fáradoznak. (Igazából energiapolitika, nukleáris energetika, klímaváltozás, de az nem hangzik olyan jól.) A nukleráj jövője a fiatalok kezében van!

FINE a Facebookon

EFOTT 2009 videók

2009.08.07. 11:14 :: FINE

2009-es EFOTT fesztiválon készült interjúk:

Badár Sándorral,
Kardos-Horváth Janóval (Kaukázus),
Kőhalmi Zoltánnal,
Miskolczi Norberttel,
DJ Revolutionnal,
Supernemmel,
és Tátrai Tiborral.

1 komment

Címkék: vélemény celeb fesztivál kőhalmi zoltán efott kaukázus supernem badár sándor miskolczi norbert fine tátrai tibor dj revolution kardos horváth janó

A bejegyzés trackback címe:

https://nukleraj.blog.hu/api/trackback/id/tr491294370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fűrészpor · http://www.pallas70.hu/tanfolyam/aruterito-tanfolyam.php 2009.12.09. 11:33:16

Badár Sándornak igaza van abban, hogy vannak emberek akiknek KÖTELESSÉGÜK lenne, hogy változtatásra neveljenek. Csakhogy a szénhidrogéneket a kezükben tartó lobbiknak nem érdeke a tisztább energia, így nem jutunk sehová.
Lehet, hogy kis dolog, de először mindenkinek a saját háza táján kell kezdenie. A jó példa pedig talán ragadós lesz. Az egyik barátnőm tanácsára kipróbáltam a mosódiót, amivel (ha öblítőt nem használsz) környezet kímélően lehet mosni. Ha már mindenféle képen kell vizet használni, akkor legalább a szennyvizünk legyen kevésbé tele vegyszerrel.
Ennyit én is tehetek például.
Jut eszembe az elhasználódott mosódiók komposztálhatóak is.
süti beállítások módosítása