HTML

A mag és az energia

Gonosz atomtudósok vad Cserenkov-sugárzásban a világ elpusztításán fáradoznak. (Igazából energiapolitika, nukleáris energetika, klímaváltozás, de az nem hangzik olyan jól.) A nukleráj jövője a fiatalok kezében van!

FINE a Facebookon

FINE tanulmányút Romániába és Bulgáriába

2008.04.10. 14:06 :: FINE

A Magyar Nukleáris Társaság (MNT) Fiatalok a Nukleáris Energetikáért (FINE) szakcsoportja szervezésében nukleáris szakemberek látogattak a cernavodai és a kozloduji atomerőműbe 2008. március 29. - április 2. között. Az MNT FINE a csernobili expedícióval 2005-ben elkezdett, Szlovákiában folytatott szakmai kirándulás-sorozatának harmadik állomása volt a mostani autóbuszos út. A szombat hajnalban induló 20 fős csoport a hazai nukleáris iparban működő vállalatok, intézmények munkatársaiból tevődött össze. Így voltak köztük szakemberek a Paksi Atomerőmű Zrt. és az Erőmű Beruházási Zrt. (ERBE), az Országos Atomenergia Hivatal (OAH), a KFKI Atomenergia Kutatóintézete (AEKI) és a Villamosenergiaipari Kutató Intézet (VEIKI), valamint a BME Nukleáris Technikai Intézete (NTI) részéről. A csapat természetesen kihasználta a hosszú utat arra, hogy egy kis erdélyi "helyzetképet" kapjon. Így volt megálló Nagyváradon, Csúcsán, Kolozsváron, Tordatúron, Gyulafehérváron. További részletek olvashatók itt.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: románia túra bulgária fine mnt

A bejegyzés trackback címe:

https://nukleraj.blog.hu/api/trackback/id/tr95912392

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: automation testing courses in london 2019.06.02. 05:15:30

Vígszínházasdi: a stílus maga a rendszer - hacsaknem

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása