HTML

A mag és az energia

Gonosz atomtudósok vad Cserenkov-sugárzásban a világ elpusztításán fáradoznak. (Igazából energiapolitika, nukleáris energetika, klímaváltozás, de az nem hangzik olyan jól.) A nukleráj jövője a fiatalok kezében van!

FINE a Facebookon

Fesztiválszezon 2010

2010.08.21. 10:16 :: FINE

Természetesen idén nyáron is jártuk a fesztiválokat a Nukleáris Sátorral. Kis profiltisztítást végeztünk tavalyhoz képest. Kihúztunk minden nem a profilunkba illő fesztivált. Természetesen teljesen nem búcsuztunk el ezektől a programoktól sem. WIN Hungary idén is részt vett rajtuk. A kíhúzott fesztiválok helyett felvettük a korábban már említett VEN-t és a Campusz fesztivált. Ezekkel az idei túrné állomásai:

 

VEN, Veszprém
VOLT, Sopron
EFOTT, Orfű
Campus, Debrecen
Sziget, Budapest

 


Programon idén nem sokat változtattunk. Az előkészületekkel és szervezéssel kapcsolatos munkát próbáltuk meg jobban felosztani. Mindegyik fesztiválon való részvételt más más csapat szervezett.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nukleraj.blog.hu/api/trackback/id/tr712236708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása