HTML

A mag és az energia

Gonosz atomtudósok vad Cserenkov-sugárzásban a világ elpusztításán fáradoznak. (Igazából energiapolitika, nukleáris energetika, klímaváltozás, de az nem hangzik olyan jól.) A nukleráj jövője a fiatalok kezében van!

FINE a Facebookon

16. Nemzetközi Gastroblues Fesztivál

2008.07.07. 14:03 :: FINE

A 16. Nemzetközi Gastroblues Fesztivált 2008. július 1-e és július 6-a között rendezték meg a blues zenét kedvelők nagy örömére a korábbi évekhez hasonlóan Pakson az ESZI-ben. A fesztiválon a FINE is képviseltette magát. Felállítottuk a Nukleáris Sátrat, ahol az érdeklődők nukleáris totókat tölthettek ki, illetve szóróanyagok segítségével részletesebben megismerkedhettek pl. a transzmutációval, vagy a negyedik generációs reaktorok különböző típusaival. A rendezvényen jelenlévő médiaszemélyiségek közül néhányan - pl. Gaskó Balázs, aki természettudományos műsorok szerkesztésével foglalkozik - érdeklődve ikszelték be a kérdéssor egyes kérdéseire általuk helyesnek gondolt megoldást, majd meglepődve tapasztalták, hogy jónéhány kérdésre rossz választ adtak. A javítás során sikerült megbeszélni, hogy melyik kérdésre miért jó vagy nem jó egy válasz, s a médiaszereplők jókedvűen, fontos információkkal és néhány ajándéktárggyal gazdagodva álltak fel a FINE-asztaltól. Összességében elmondható, hogy a többi fesztiválhoz képest viszonylag kevesen töltöttek ki totót a Gastroblues-on (ami a fesztiválrésztvevők jóval kisebb számával magyarázható). Ugyanakkor médiaszemélyiségeknek adhattunk személyesen közvetlen tájékoztatást az atomenergiáról, ami a FINE médiaszerepléseit pozitívan befolyásolhatja. 

Szólj hozzá!

Címkék: celeb fesztivál paks fine

A bejegyzés trackback címe:

https://nukleraj.blog.hu/api/trackback/id/tr29912384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása