HTML

A mag és az energia

Gonosz atomtudósok vad Cserenkov-sugárzásban a világ elpusztításán fáradoznak. (Igazából energiapolitika, nukleáris energetika, klímaváltozás, de az nem hangzik olyan jól.) A nukleráj jövője a fiatalok kezében van!

FINE a Facebookon

Cseh vendégek

2010.04.28. 08:22 :: FINE

2010 április 26-27.-én Magyarországon járt a cseh FINE egy közel 40 fős csoportja. Hétfőn meglátogatták a Paksi Atomerőművet, kedden pedig a KFKI kísérleti reaktorát valamint a BME oktatóreaktorát. Kedd délelőtti KFKI-s látogatást használtuk ki arra, hogy egy kicsit bemutassuk nekik a magyar szakcsoportot és annak tevékenységét. Miután kiderült, hogy a közeljövőben ők is szeretnének elmenni Csernobilba megnéztük a 2005-ös magyar túráról készült angol nyelvű videónkat is. (valami miatt a tavalyi spanyol túra után mindenki oda szervezget utakat – svájciak, hollandok, belgák).

Szólj hozzá!

Címkék: budapest bme paks fine kfki

A bejegyzés trackback címe:

https://nukleraj.blog.hu/api/trackback/id/tr31966727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása